Пошук

Розпочалась двісті сімдесята друга доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 22.11.2022 09:13
Кількість переглядів: 176

Фото без описуУкраїнські військові відбивають атаки на Донбасі та б'ють армію рф артилерією, авіацією. Окупанти намагаються утримати захоплене, зосереджують зусилля на стримуванні ЗСУ, обладнують позиції для оборони та наступають на окремих напрямках. За добу вони здійснили дев'ять авіаційних та сім ракетних ударів, понад 50 разів обстрілювали з РСЗВ.

У Стрілковому Генічеського району окупанти облаштували катівню на базі відпочинку: незаконно утримують і мучать там українців.

Сили оборони України за добу відбили атаки в районі Стельмахівки Луганської області, Спірного, Білогорівки, Яковлівки, Соледара, Бахмута, Кам'янки, Опитного, Веселого, Первомайського, Красногорівки, Мар'їнки та Новомихайлівки Донецької.

Авіація ЗСУ за добу вразила район скупчення сил та техніки армії рф. Ракетні війська та артилерія вразили пункт управління окупантів, склад пального, район скупчення сил та техніки, станцію РЕБ.

За інформацією синоптика Віталія Постриганя, на поточному тижні на стабілізацію погодних умов розраховувати не доведеться. В Україні прогнозують різкі коливання температури повітря, опади в різних фазах, ожеледні явища і тумани, тому будьте обережними на дорогах.

На ранок 22 листопада у Калинівській громаді залишається 971 переселенець, серед них 336 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 22 листопада показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,13 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь