Пошук

Розпочалась двісті шістдесят сьома доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 17.11.2022 08:46
Кількість переглядів: 195

Фото без описуУкраїнські військові знищили штаб російського підрозділу у Мелітополі, а також завдали результативних ударів у Запорізькій області. Про це повідомляється у зведенні Генштабу Збройних Сил України.

15 листопада у Мелітополі  знищили штаб одного з ворожих підрозділів. У районах Кінських Роздорів, Владівки та Благовіщенки знищено два склади боєприпасів, два РСЗВ "Град", ЗРК С-300 – близько 100 окупантів убито та поранено.

Минулої доби захисники України відбили атаки в районах Стельмахівки, Білогорівки Луганської області, Верхньокам'янського, Соледара, Невельського, Мар'їнки та Первомайського – Донецької.

Авіація за добу завдала двох ударів по російських позиціях ЗРК. Ракетні війська та артилерія вразили два пункти управління, шість районів скупчення сил і техніки, три склади боєприпасів та ще три важливі об'єкти.

Армія рф завдала чотирьох авіаційних та шість ракетних ударів, 40 разів обстрілювала з РСЗВ.

Окупанти посилюють фільтрацію в Каховському районі після влучань ЗСУ по їхніх позиціях, а в самій Каховці росіяни мінують інфраструктуру та знищують вежі мобільного зв'язку. В Енергодарі окупанти вилучили підручники з історії та збираються їх знищити.

У середу, 16 листопада, відбулося засіданні контактної групи "Рамштайн", на якому країни-союзниці домовилися про надання Україні додаткової військової допомоги.

До нового пакету допомоги увійдуть системи ППО, артилерія та зимове обмундирування для українських військових.

Вже відомо, що Іспанія надасть ракетні установки HAWK. Польща заявила про те, що готова виділити ЗСУ ППО ближнього радіусу дії. А Німеччина пообіцяла допомогти українським військовим установкам РСЗВ.Канада виділить з бюджету $500 млн фінансової підтримки. Крім того, країна готова надати зимове обмундирування для наших військових. Підтримає Україну й Швеція. Вона надасть нашій країні пакет допомоги на $270 млн. Відомо, що до нього увійдуть і системи ППО. А Греція пообіцяла забезпечити українську армію 155 мм боєприпасами.

На ранок 17 листопада у Калинівській громаді залишається 988 переселенців, серед них 342 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 17 листопада показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,11 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь