Пошук

У Корделівці провели благодійний ярмарок та передали кошти на купівлю тепловізора

Дата: 14.11.2022 15:23
Кількість переглядів: 1673

Фото без описуНа кілька годин спортивний зал опорного закладу загальної середньої освіти-ліцею з дошкільним підрозділом с. Корделівка перетворився на веселий та жвавий вулик, де смачно пахло духмяною випічкою та різними смаколиками. Викладачі, учні ліцею та жителі Корделівського старостинського округу провели у стінах ліцею благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України.

-Такого аншлагу ми самі не очікували, - зізнається директорка ліцею Оксана Смук. - Дякуємо усім, хто підтримав нашу ініціативу та допоміг в організації та проведенні ярмарку. Попередньо ми переговорили із працівниками бюджетних установ, з батьками і вони дали згоду на участь у ярмарку. Батьки наготували різних смаколиків. Були навіть «херсонські персики» та «вугілля Донбасу». Працівники будинку культури підготували невелику концертну програму. А бібліотекарі – напекли смачних пирогів та організували тематичну виставку літератури.

Прийшли до ліцею й пересічні жителі громади, щоб придбати смаколики та зробити свій внесок на підтримку Збройних сил України. Юні продавці не скупилися на рекламу свого товару, а покупці охоче купували кулінарні вироби. Так, спільними зусиллями у Корделівці вторгували тридцять три тисячі шістсот двадцять гривень.

-Ми спільно організовували й провели цей ярмарок і разом вирішили як витрачатимемо вторговані кошти, - продовжує Оксана Смук. – Після ярмарку батьки, вчителі та представники учнівського самоврядування вирішили передати тридцять тисяч гривень нашому землякові, рідні якого збирають кошти на тепловізор. Наш Герой нині перебуває «найгарячішій» точці України й тепловізор допоможе врятувати йому та його побратимам життя. А за решту коштів вирішили придбати парафін і з вівторка ми починаємо збирати бляшанки та виготовляти окопні свічки.

Кожна перемога наших Героїв надихає українців на нові добрі справи. Надійний тил завжди готовий підтримати добрим словом  та надати допомогу  українським  захисникам. І так буде до нашої довгоочікуваної Перемоги. Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь