Пошук

Лікарка з Калинівки передала на передову стоматологічну установку для лікування зубів

Дата: 10.11.2022 15:46
Кількість переглядів: 3236

Фото без описуВійна – важке випробовування для України, для кожного з нас. І саме у найважчі для країни часи кожен українець проявляє свою справжню сутність, те, якою насправді він є людиною. На щастя, Україна багата на добрих, щирих, щедрих, доброзичливих людей, які готові у будь-яку хвилину прийти на допомогу ближньому, підтримати військових, допомогти нашим відважним захисникам.

Наша розповідь про лікаря-стоматолога стоматології ДентаL, що у Калинівці, Людмилу Беспалько (Заболотну). Кілька днів тому лікарка передала на передову стоматологічну установку для лікування зубів, за допомогою якої фахівці зможуть надавати стоматологічну допомогу українським захисникам.

-Ідея передати установку нашим військовим виникла спонтанно. До мене на прийом прийшла жінка. Під час процедури з’ясувалося, що її донька перебуває на передовій і у неї розболівся зуб. Я запропонувала надати ліки, щоб дівчина змогла зняти біль і врятувати хворий зуб, але з’ясувалося, що там ніхто не лікує зубів, бо немає можливості, і хворий зуб, навіть з незначними проблемами, відразу ж видаляють. Я передала дівчині-захисниці ліки, а сама не могла заспокоїтися, думала чим можу ще допомогти. І так вирішила передати одну зі своїх стоматологічних установок із кріслом, - розповідає Людмила Беспалько.

Військові медики вже отримали подарунок та користуються ним. Установку встановили в автомобілі і її зможуть перевозити у потрібне місце та надавати стоматологічну допомогу військовим.

-На мою думку, коли в країні війна, кожен має займати свій фронт. Я вирішила для себе, що маю зробити саме так. Також планую запропонувати своїм колегам, які працюють у Калинівці, щоб зібрати необхідні матеріали для лікарів-стоматологів, які працюють на передовій. Ці матеріали зараз не дешеві, бо їх виготовляють лише за кордоном, тому їх не вистачає у зоні бойових дій, - продовжує лікарка.

Калинівщина гідно тримає свій фронт. З такими людьми ми обов’язково переможемо рашистів та здобудемо довгоочікувану Перемогу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь