Пошук

Розпочалась двісті п’ятдесят третя доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 03.11.2022 09:31
Кількість переглядів: 226

Російські окупанти відкрили ще одну ділянку на лінії фронту, де вони ведуть наступ. На додачу до атак під Бахмутом та Авдіївкою ворог намагається просуватися і на Новопавлівському напрямку в Донецькій області, повідомляє Генштаб.

Сумарно за 2 листопада ЗСУ відбили атаки біля Макіївки, Невського та Білогорівки Луганської області, а також біля Верхньокам'янського, Спірного, Бахмута, Майорська, Первомайського, Новомихайлівки, Водяного, Павлівки та Пречистівки Донецької області.

Українські ракетники та артилерія виконали близько 150 вогневих завдань за добу. Було завдано одного авіаудару по скупченню сил і техніки ворога.

Підтверджено знищення восьми окупантів, двох танків, РСЗВ «Град», інженерної машини розгородження ІМР-1, дев'яти одиниць автобронетехеніки, чотирьох складів боєприпасів (у Баштанському та Бериславському районах), шести залізничних цистерн з паливом.

Також пошкодили один танк, п'ять одиниць автобронетехніки, РСЗВ «Град», гаубиця Д-20.

рф продовжує оборонятися на півдні, намагається утримати рубежі, застосовує безпілотники, артилерію та авіацію. У Чорному морі – сім російських кораблів, на одному ракетоносії є вісім «Калібрів».

На ранок 3 листопада у Калинівській громаді залишається 1004 переселенці, серед них 350 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 3 листопада показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,15 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь