Пошук

Розпочалась двісті п’ятдесят друга доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 02.11.2022 08:49
Кількість переглядів: 246

Фото без описуросійські окупанти продовжують примусове переселення українців із Херсонської області — людей вивозять автобусами та забороняють користуватися приватним транспортом. Про це повідомили у ранковому зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.

Військові заявляють, що примусова «евакуація» цивільних із тимчасово окупованої Херсонської області триває — із селища Велика Лепетиха росіяни вивозять людей автобусами.

Зазначається, що виїзд приватним транспортом заборонений.

Військові заявляють, що окупанти ведуть оборонні бої та намагаються утримати зайняті рубежі — внаслідок бойового зіткнення розвідувальних груп біля Дудчан, противник зазнав втрат і відступив.

Демонструючи бажання зірвати зернову угоду, окупанти продовжували обстрілювати баржу із зерном у Бузько-Дніпровсько-лиманському каналі.

Українська авіація завдала вісім ударів по скупченнях живої сили та техніки, зенітно-ракетному комплексу та опорному пункту росіян.

Артилерійські та ракетні підрозділи виконали майже 160 вогневих завдань — загарбники втратили 25 осіб, три реактивні системи залпового вогню «Град», самохідну гаубицю «Акація», самохідну артилерійсько-мінометну установку «Нона», зенітно-ракетний комплекс «Тор» та 11 одиниць автомобільної та броньованої техніки.

Також було знищено три склади з боєприпасами у Баштанському, Бериславському та Генічеському районах.

На ранок 2 листопада у Калинівській громаді залишається 1003 переселенці, серед них 349 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 2 листопада  показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,12 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь