Пошук

Розпочалась двісті п’ятдесят перша доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 01.11.2022 08:43
Кількість переглядів: 244

Фото без описуЗа даними Генерального штабу Збройних Сил України, окупанти виганяють людей із будинків уздовж берега Дніпра у Каховці. Навколо цивільного житла вони обладнають укріплення та ставлять міни. У Новочорномор'ї Скадовського району росіяни психологічно та фізично тиснуть на мирних мешканців, виганяють їх із будинків для заселення самими окупантами.

рф зосереджена на утриманні захоплених територій, стримуванні ЗСУ на окремих напрямках і намагається наступати під Бахмутом та Авдіївкою.

За добу армія рашистів завдала 60 ракетних та 15 авіаційних ударів, 45 разів обстрілювала з РСЗВ – постраждали понад 50 населених пунктів.

Авіація ЗСУ завдала по окупантах 14 ударів за добу: вражені райони скупчення техніки, опорні пункти, позиції комплексів протиповітряної оборони. Українська ППО збила чотири вертольоти, два безпілотники та 45 крилатих ракет.

Ракетні війська та артилерія за добу вразили два пункти управління, три райони скупчення сил та техніки, а також інші важливі об'єкти.

На ранок 1 листопада у Калинівській громаді залишається 1003 переселенці, серед них 349 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 1 листопада  показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,13 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних