Пошук

Розпочалась двісті тридцять дев’ята доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 20.10.2022 08:59
Кількість переглядів: 520

Фото без описуШановні жителі Калинівської громади, підступний ворог продовжує нищити інфраструктуру України. За останні дні окупанти нанесли значних ушкоджень енергетичній системі нашої держави. Тому прохання до всіх вас по можливості мінімізувати використання потужних електроприладів — бойлерів, обігрівачів, кондиціонерів тощо. Також 20 жовтня по всій Україні запроваджуються обмеження на електропостачання. За необхідності можуть застосовуватися віялові відключення. З метою економії електроенергії обмежиться освітлення вулиць.

Російський диктатор путін оголосив «воєнний стан» на тимчасово окупованих територіях України для проведення мобілізації та посилення внутрішніх обмежень у рф. Про це повідомили у зведенні Інституту вивчення війни (ISW).

Аналітики вважають, що «воєнний стан» путіна — це «юридичний театр», щоб створити основу для майбутньої мобілізації та внутрішніх обмежень.

Зазначається, що диктатор не оголошував воєнний стан у регіонах росії, а натомість доручив створити правову базу, яка необхідна для проведення мобілізації в рф.

В указі путіна про «воєнний стан» не прописані негайні подальші дії в умовах нового режиму, але надані широкі повноваження для губернаторів – це створює основу для того, щоб кремль міг «спустити» вирішення проблем війни на регіональну владу.

Протягом доби підрозділи Сил оборони відбивали атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка, Луганської області; Бахмут, Бахмутське, Кліщівка, Краснохорівка, Новомихайлівка, Невельське, Опитне та Мар'їнка.

За минулу добу сили протиповітряної оборони завдали десять ударів. Підтверджено поразку шести областей концентрації озброєння та військової техніки, а також чотирьох позицій зенітних ракетних систем противника. Підрозділи протиповітряної оборони збили шість крилатих ракет, один гелікоптер Ка-52 та шістнадцять БПЛА, з них чотирнадцять Іранське виробництво.

Підрозділи ракетних військ та артилерії вразили три точки управління, шість областей концентрації живої сили, озброєння та військової техніки, один склад боєприпасів, станцію Електронної війни та ще шість важливих об'єктів, включаючи міст та енне мій понтонний перехід.

На ранок 20 жовтня у Калинівській громаді залишається 1006 переселенців, серед них 347 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 20 жовтня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,15 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь