Пошук

Розпочалася двісті тридцять четверта доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 15.10.2022 10:36
Кількість переглядів: 173

Фото без описуАгресор продовжує зосереджувати свої зусилля на спробах дістатися адміністративного кордону Донецької області, а також утриманні захоплених районів Харківської, Луганської, Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей.

Ворог продовжує застосовувати крилаті, авіаційні, зенітні керовані ракети та атакувати БПЛА за свої злочини.

За минулу добу окупанти завдали шість ракетних та тридцять авіаударів, здійснили сорок вісім атак МЛРС.

За оновленою інформацією, знищення особового складу та техніки ворога за попередні дні в Запорізькій області підтвердилося. Таким чином, внаслідок ефективних дій Сил оборони в районах населених пунктів Орігів, Кінські Роздори та Токмак поранено близько 100 окупантів. Серед них щойно мобілізовано понад 25. У районі Бердянська знищено чотири комплекси С-300.

Сили оборони успішно відбили атаки ворога в Донецькій області. Зокрема, в районах населених пунктів Берестове, Яковлівка, Бахмутське, Бахмутське, Опитне, Іванград, Спірне, Невельське, Мар'їнка, Білогорівка, Терни, Новомихайлівка, Краснохорівка.

За минулу добу Повітряні Сили Сил оборони завдали близько тридцяти ударів. Підтверджено, що знищено двадцять п'ять областей концентрації озброєння та військової техніки, а також три зенітні ракетні системи ворога. Крім того, наші підрозділи ППО збили дев'ять безпілотних літальних апаратів.

Ракетні війська та артилерія вразили чотири пункти управління, п'ятнадцять областей концентрації живої сили, озброєння та військової техніки, дванадцять складів з боєприпасами.

На ранок 15 жовтня у Калинівській громаді залишається 1011 переселенців, серед них 348 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 15 жовтня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,15 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь