Пошук

Розпочалася двісті дванадцята доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 23.09.2022 08:47
Кількість переглядів: 527

Фото без описуЗа інформацією Генерального штабу, біля Сватового поранено командира 144 мотострілецької дивізії 20 загальновійськової армії рф – генерал-майора Цокова. Його евакуювали ще 20 вересня. З 19 до 20 числа до Ростова-на-Дону доставили 105 ліквідованих окупантів, готуються прийняти ще 200 трупів.

Для поповнення втрат рф продовжує примусову мобілізацію на окупованих територіях. 19 вересня у Горлівці схопили та забрали воювати 10 чоловіків, з 18-го до 20-го російська ПВК без успіху намагалася вербувати у Луганському СІЗО. У Криму планують відправляти на війну охоронців приватних компаній із досвідом військової служби, у Севастополі деякі фірми вже отримали команду підготувати списки.

За добу українські військові відбили атаки в районі Куп'янська, Спірного, Майорська, Зайцевого, Авдіївки, Новомихайлівки, Опитного та Кам'янки. Авіація ЗСУ вразила 25 районів скупчення сил та техніки, шість позицій ЗРК. Сили ППО знищили гелікоптер Мі-8 та дев'ять безпілотників. Ракетні війська та артилерія вдарили по шести пунктах управління, чотирьох районах зосередження сил і техніки, трьох позиціях ППО, трьох позиціях артилерії та трьох складах з боєприпасами.

Армія рф за добу завдала 27 авіаційних та чотирьох ракетних ударів, понад 75 разів обстрілювала з РСЗВ військові та цивільні об'єкти. Постраждали понад 45 населених пунктів.

Ворог не припиняє завдавати ударів по цивільній інфраструктурі та помешканнях мирного населення. Загроза авіаційних та ракетних ударів російських окупантів залишається для всієї території України. Тому будьте пильними та не ігноруйте сигналів повітряної тривоги.

На ранок 23 вересня у Калинівській громаді залишається 1040 переселенців, серед них 359 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 23 вересня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,14 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь