Пошук

Чужої біди не буває: Як жителі Калинівської громади підтримують поранених захисників

Дата: 22.09.2022 11:18
Кількість переглядів: 839

Фото без описуЗ початку повномасштабної війни в Україні жителі Калинівської громади стали надійним тилом для українських військових. Тисячі зібраних коштів для потреб армійців, тонни продуктів, десятки сплетених сіток - потік допомоги постійно направляється у зони бойових дій. Не забувають жителі громади й про поранених бійців, яким також потрібна наша увага, турбота і, що також важливо, належне харчування.

Десятки кілограмів овочів, фруктів, смачної випічки, меду щотижня передають пораненим жителі старостинських округів. Освітяни громади не залишають свій «кулінарний фронт» й продовжують випікати смаколики для українських захисників.

Постійним благодійником та людиною з добрим, щирим серцем є директор СТОВ «Промінь» Іван Боримсьий, який надає безплатно цукор та крупи. Разом із міською радою, приватні підприємці Валентин Голуда забезпечує кухарів борошном, Віталій Рясний - олією, Анатолій Процюк та Володимир Коваль – рибою, Руслан Мороз – м’ясом птиці, Олександр Чепкасов – овочами, Сергій Моргунський, Володимир Лисунець, Василь Кірічук, Петро Тихонюк, Станіслав Андрійчук та В’ячеслав Тизунь – крупами, Наум Щерб – продуктами, Олег Мельник – напівфабрикатами. Також постачальником борошна є ТОВ «Агромаш-Калина» (керівник Микола Васківнюк), яйця для приготування страв надає Лемешівська птахофабрика (керівник Михайло Чимчинський), ТОВ «Еко-Сфера» (керівники Ніна Єгорова та Леонід Пророк) забезпечує поранених соками та мінеральною водою, а ДП «Артеміда» (керівник Петро Дмитренко) та ДП «Корделівське» (керівник Олександр Браніцький) - картоплею.

Навіть наймолодші жителі Калинівської громади піклуються про поранених Героїв – малюють для них малюнки, пишуть побажання, а діти з Черепашинець днями приготували смачне патріотичне печиво та передали його захисникам.

-Щиро вдячний усім, хто у цей непростий час дбає про наших Героїв, які нині взяли на себе найважче – захист Вітчизни. Ми у величезнім боргу перед нашими Героями і докладаємо усіх зусиль аби забезпечити тих, хто на передовій і в лікарняних палатах, усім необхідним. Я завжди казав і кажу, що жителі нашої громади – найкращі. Ви надійно тримаєте тил, шана вам і повага, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних