Пошук

Жителі Калинівської громади можуть долучитися до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»

Дата: 15.09.2022 10:19
Кількість переглядів: 475

17 вересня жителі Калинівської громади можуть долучитися до  міжнародної акції, яка проходить щороку в третю суботу вересня одночасно в 180 країнах світу та об'єднує мільйони активістів по всьому світу включно з Україною, - Всесвітній день прибирання World Cleanup Day.  Участь в цій акції візьмуть комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються в різних форматах на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, лідери думок, пересічні громадяни.

Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці - незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Учнівська молодь та громадяни об'єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону.

Під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» у 24 регіонах з дотриманням карантинних норм та обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості регіонів, у 2022 році Україна традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з мільйонами учасників у 191 країні Світу. Основна мета - формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Формати участі будуть різні в залежності від географічного розташування та безпеки:

Для всіх, онлайн - Цифрове прибирання можна реалізувати в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів, дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу – реєстрація результатів на сайті letsdoitukraine.org/digitalcleanup.

Формування Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org «Знайди, сортуй, здавай» сортування вторинної сировини та відправка на переробку.

Розбір завалів тощо.

Важливо! Учасників закликають не робити масові скупчення та брати участь лише у прибираннях на рекомендованих та дозволених локаціях органами місцевого самоврядування, попередньо пройшовши інструктажі техніки безпеки та під час сигналу тривоги спускатись в укриття.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь