Пошук

Розпочалася сто вісімдесят п’ята доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 27.08.2022 10:08
Кількість переглядів: 293

Фото без описуНа Волинському та Полісському напрямках продовжується формування сил та засобів радіоелектронної розвідки.

На Харківському напрямку ворог обстріляв зі ствольної та реактивної артилерії об'єкти цивільної інфраструктури. Намагався просунутися в напрямку Деменціївки штурмовими діями, невдало, відступив.

На Краматорському напрямку ворожим артилерійським обстрілам піддали райони поблизу Сидорове, Верхньокам'янське, Роздолівка та Каленики. Для уточнення позиції наших військ ворог провів повітряну розвідку БПЛА. Сили оборони відбили спробу наступ ворога в напрямку Григорівки.

У напрямку Бахмута ворог обстріляв наші війська з доступного озброєння в районах населених пунктів Бахмутське, Весела Долина, Зайцеве та Кодема. Райони Зайцеве та Соледар були збиті ворожими літаками. Окремі підрозділи ворога здійснили спробу покращити тактичне положення в напрямку населених пунктів Соледар, Зайцеве та Майорськ. У них не було успіху, вони пішли.

На Авдіївському напрямку ворог вогнем танків, ствольної та ракетної артилерії намагався знищити важливі об'єкти цивільної та військової інфраструктури. Від авіаударів постраждали райони Мар'їнки та Валентинівки. Наступальними діями окупанти намагалися просунутися в напрямку Невельське, були відбиті та відкотовані назад. 

У водних районах Чорного та Азовського морів корабельне угруповання ворога продовжує здійснювати розвідку та блокаду цивільного судноплавства у північно-західній частині Чорного моря.

Силами розвідувальної групи окупанти намагалися провести розвідку в районі Потьомкіно, ворога виявлено та нейтралізовано.

На ранок 27 серпня у Калинівській громаді залишається 1166 переселенців, серед них 417 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 27 серпня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,13 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь