Пошук

Десятьох випускників Калинівської громади нагородили премією міської ради

Дата: 26.08.2022 12:33
Кількість переглядів: 1752

Фото без описуДесять випускників Калинівської громади, які склали мультимедійний тест на 200 балів, отримали премію міської ради. Перед початком сесійного засідання, яке відбулося 26 серпня, Калинівський міський голова Василь Поліщук та голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук вручили юнакам та дівчатам грошову винагороду та відзначили їх батьків та керівників навчальних закладів, в котрих вони навчалися.

Калинівський міський голова Василь Поліщук зазначив, що саме такі учні є гордістю нашої громади, а в майбутньому гарними спеціалістами, які прославлятимуть Калинівщину.

Через повномасштабну війну в Україні цьогоріч випускники ліцеїв складали не ЗНО, а мультимедійний тест, який нараховував 60 питань з української мови, історії України та математики. Найкраще продемонстрували свої знання десять учнів Калинівської громади, які набрали по двісті балів.

Так, випускник ліцею №3 м.Калинівка Олександр Панасюк набрав максимум балів по двох предметах – з української мови та математики.

Два випускники ліцею с.Павлівка Юлія Паляща та Даніїл Слободянюк набрали по 200 балів на тестуванні з математики, а випускниця цього ж ліцею Катерина Кугай здобула двісті балів з історії України.

До своєї скарбнички успіхів додала ще одну перемогу, але цього разу не у спорті, а в навчанні, випускниця ліцею №1 м.Калинівка Валерія Гончаренко, яка набрала 200 балів на тестуванні з української мови.

Двісті балів на тестуванні з математики здобув Микола Музика, а Даніїл Кохно набрав 200 балів на тестуванні з історії України. Обидва випускники закінчили ліцей №2 м.Калинівка.

Двісті балів з історії України отримала випускниця ліцею №3 Дана Козловська.

А Роман Федотов – випускник ліцею с.Дружелюбівка та Ольга Зданєвич – випускниця ліцею с.Корделівка набрали максимум балів на тестуванні з математики.

Нагадаємо, що торік депутати міської ради внесли зміни до Програми роботи з обдарованими дітьми та молоддю Калинівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки та прийняли рішення про преміювання випускників, які склали ЗНО на 200 балів.

Випускники, які набрали максимальну кількість балів, отримують від міської ради премію у розмірі 5 000 гривень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь