Пошук

Розпочалася сто вісімдесят перша доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 23.08.2022 09:21
Кількість переглядів: 848

Фото без описуШановні жителі Калинівської громади, у ці святкові дні зберігається загроза ракетних обстрілів та авіаударів, а також провокацій від рашистських окупантів. Тому прохання уникати скупчень людей та відвідування громадських місць, не ігноруйте сигналів повітряної тривоги, не залишайте без нагляду дітей. Бережіть своє життя і життя рідних.

На Сіверському напрямку ворог обстріляв зі ствольної артилерії цивільну та військову інфраструктуру в населених пунктах Чернігівської та Сумської області.

На Харківському напрямку ворог обстрілював райони ряду населених пунктів.

На Донецькому напрямку зусилля ворога зосереджені на проведенні активних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

На Авдіївському напрямку ворог застосував танки, ствольну артилерію та множинні ракетні системи в районах Водяне, Новобахмутівка, Красногорівка, Опитне, Невельське.

На Південнобузькому напрямку ворог зосереджує свої основні зусилля на утриманні зайнятих позицій та перешкоджанні наступу наших військ. Вживає заходів для поповнення втрат. Здійснив обстріли з танків та артилерії різних типів ряд населених пунктів.

На ранок 23 серпня у Калинівській громаді залишається 1159 переселенець, серед них 414 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 23 серпня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,11 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

За інформацією Вінницького Гідрометеоцентру, сусідню Київську та Черкаську області, а також частково Вінницьку область тимчасово затягнуло імлою.

Імла – це  суцільне помутніння повітря, обумовлене наявністю в ньому завислих частинок пилу, промислового диму або диму іншого походження.

Причина – перенесення в наш регіон повітря з пиловими частками із Каспійської низовини та інших азіатських регіонів. Запах диму не відчувається.

Супутникова інформація підтверджує локалізацію та переміщення пилу саме до нашого регіону. За синоптичними розрахунками, на покращення ситуації, очищення повітря можна розраховувати лише сьогодні ввечері.

Як відомо, частинки пилу можуть спричиняти подразнення слизових оболонок, кашель та  чхання. Тому бажано обмежити перебування на відкритому повітрі, а також зачиняти вікна в оселях та частіше проводити вологе прибирання. Зберігай те спокій та дотримуйтеся порад спеціалістів.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь