Пошук

Захисник з Нової Греблі подякував своїм землякам за допомогу та підтримку українського війська

Дата: 05.08.2022 12:23
Кількість переглядів: 1432

«Дякую всім односельчанам та колективу ЗДО «Сонечко» за підтримку та турботу, також маленьким патріотам за чудові малюнки. Було приємно на цій похмурій Луганській землі зустріти промінчик сонця із рідного краю. Усім міцного здоров'я та мирного неба», - такими зворушливими словами звернувся до своїх односельців житель Нової Греблі, який нині боронить Україну від російських загарбників.

З початку повномасштабної війни працівники навчальних закладів Калинівської громади  активно допомагають українським захисникам, а їдальні навчальних та дошкільних закладів перетворилися на «гарячі цехи». Долучилися до спільної доброї справи й працівники ліцею та дошкільного закладу у Новій Греблі. Десятки кілограмів смачної випічки – паски, печиво, пироги – відправилися з Нової Греблі на передову.

-Працівники освітніх закладів випікали смаколики для наших захисників, люди в селі допомагали продуктами. Неодноразово ми збирали гуманітарні вантажі для військових та переселенців. Щиро вдячний своїм землякам за допомогу та розуміння, - зазначає виконуючий обов'язки старости Новогребельського старостинського округу Віталій Порхун.

Ось і цього разу смаколики від новогребельських господинь разом з іншими гостинцями відправилися у зону бойових дій. Й приємним збігом стало те, що один із пакунків з Нової Греблі потрапив жителю цього ж села, який нині захищає зі зброєю у руках свою вітчизну. Солодощі із дому нагадали Олександру про рідну Нову Греблю та зворушили Героя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь