Пошук

У лікарні в Калинівці ремонтують приміщення моргу

Дата: 04.08.2022 11:47
Кількість переглядів: 1231

Фото без описуУ Калинівській центральній районній лікарні триває ремонт приміщення моргу. Майстри-будівельники вже демонтували стару покрівлю та покрили будівлю новою металочерепицею, облаштували водовідведення, зробили обмостку та незабаром розпочнуть ремонт фасаду. А завершальним етапом ремонтних робіт буде заміна дверей.

-Приміщення моргу побудували ще в шістдесятих роках. Воно давно потребувало ремонту. Усередині ми розпочали ремонт ще торік, а у нинішньому році запланували перекрити приміщення та провести зовнішні ремонтні роботи, - каже директор Калинівської центральної районної лікарні Владислав Головащенко. – Міська рада виділила нам кошти на будівельні матеріали, а ремонтні роботи проводимо господарським методом.

Окрім ремонту приміщення моргу у районній лікарні розпочали ремонтувати ґанок приміщення харчоблока, також тут планують відремонтувати фасад. А ще, облаштовують територію лікарні.

-В Україні тривають бойові дії, але ми віримо в перемогу і віримо в наше гарне мирне майбуття. А тому повинні докласти усіх зусиль, щоб створити належні умови та надавати якісні послуги у нашому медичному закладі. На жаль, в умовах війни ми не можемо реалізувати усі плани, які мали покращити інфраструктуру нашої громади, але і сьогодні вишукуємо можливість, щоб змінювати нашу громаду, покращувати життя наших людей і тих переселенців, які змушені були залишити свої домівки та переїхати у наші села та місто, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних