Пошук

Внутрішньо переміщені особи громади отримали допомогу у вигляді продуктових наборів

Дата: 29.07.2022 11:03
Кількість переглядів: 462

Фото без описуЗа посередництва волонтерів з м. Теребовля Калинівська територіальна громада отримала чергову гуманітарну допомогу з Польщі вагою понад 3,2 т.

Як повідомила очільниця Територіального центру надання соціальних послуг Наталія Бачинська, працівники гуманітарного штабу вже роздали  400 продуктових наборів.

-У кожного гуманітарного вантажу є цільове призначення, – каже Наталія Бачинська. – Зокрема дані продуктові набори були передані громаді виключно для внутрішньо переміщених сімей з дітками. Минулого разу допомогу отримали ВПО з обмеженими можливостями.

Міжнародні фонди  та організації суворо контролюють дотримання всіх правил видачі гумвантажів, і в разі їх порушення припиняють поставки та розривають усі зв’язки з громадою. Тож прохання до населення з розумінням віднестися до даної ситуації та дочекатися своєї черги на отримання допомоги. У разі складної ситуації звертатись до працівників старостинських округів або міської ради.

Варто зазначити, що уся гуманітарна допомога з-за кордону для соціально незахищених верств населення, котрі проживають на території Калинівської територіальної громади, надходять внаслідок підписання міською радою меморандуму про співпрацю з декількома міжнародними організаціями.

Фото без опису  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь