Пошук

У гімназії в Калинівці розпочали заготівлю ягід та овочів на зиму

Дата: 18.07.2022 09:10
Кількість переглядів: 495

Фото без опису

Не зважаючи на те, що на календарі літо й канікули, працівники гімназії м.Калинівка не сидять без діла, а активно поповнюють запаси шкільної їдальні.

-Ми маємо город двадцять п’ять соток і навесні засадили його картоплею та  овочами. І ось настав час збирати перші врожаї, - каже директорка навчального закладу Олена Костюк.- Перші двадцять п’ять трилітрових банок огірків ми вже заквасили. Але це не межа, плануємо заготовити на зиму не менше п’ятдесяти банок. Також будемо квасити капусту, яку також вирощуємо на шкільній ділянці.

Не лише овочі заготовляють на зиму у гімназії. Молоді кущі смородини дали гарний урожай і працівники гімназії вже заморозили чотири відра ягід смородини. Також заморозили вишню, очікують на урожай кизилу та яблук. Кизил планують також морозити, а з яблук будуть сушити. У шкільній їдальні вже сушать м’яту, яку також будуть додавати у компоти для учнів.

-Ми щиро сподіваємося, що у новому навчальному році буде очне навчання і ми зможемо використати наші овочі та ягоди для приготування обідів. З початку повномасштабної війни ми отримали гарний досвід пекарів і тепер зможемо випікати для наших учнів смачні пироги та багети. А якщо навчання буде дистанційним, залюбки поділимося своїми запасами із нашими захисниками, які нині боронять Україну від рашистів, - продовжує Олена Костюк.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних