Пошук

У Калинівській громаді цьогоріч - сорок медалістів

Дата: 22.06.2022 17:05
Кількість переглядів: 1262

Фото без описуЗ 23 по 28 червня у Калинівській громаді відбудеться вручення свідоцтв про освіту випускникам ліцеїв та гімназій. Через повномасштабну війну в Україні цьогоріч вручення документів про закінчення навчального закладу пройде без урочистостей.

-Війна відібрала у цьогорічних випускників радість свята. Російські окупанти знищили в Україні сотні шкіл, відібрали у дітей дитинство, а в багатьох, на превеликий жаль, і життя. Доросле життя юнаків та дівчат починається у трагічні часи, але у них ще все життя попереду і після сірого й сумного сьогодення обов’язково настануть щасливі та радісні часи. І саме нинішній молоді відбудовувати зруйновану Україну, прославляти нашу державу своїми здобутками. А сьогодні Калинівська міська рада традиційно підготувала сертифікати на тисячу гривень для випускників, які закінчили ліцеї із золотою медаллю, і на 700 гривень для срібних медалістів. Всіх випускників щиро вітаю із закінченням навчальних закладів. Нехай щастить усім й кожний відшукає свій шлях у житті, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

У нинішньому році 495 випускників отримають свідоцтва про здобуття базової середньої освіти та 325 – свідоцтва про здобуття повної середньої освіти. Серед випускників ліцеїв 31 золотий медаліст та 9 випускників закінчили навчальні заклади зі срібною медаллю. Свідоцтва про базову загальну середню освіту з відзнакою отримають 67 випускників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних