Пошук

Калинівська міська рада готова до конструктивного діалогу та співпраці з кожним членом громади

Дата: 15.06.2022 16:40
Кількість переглядів: 1264

Фото без описуПовномасштабне вторгнення російських окупантів в Україну змінило життя кожного українця. Хтось у ці дні переживає страх і розпач, а для багатьох війна принесла непоправне горе – втрату рідних та близьких.

У важкий для України час люди згуртувалися. З перших днів повномасштабної війни жителі Калинівської громади стали надійним тилом для наших військових. І нині калинівчани готові першими прийти на допомогу українським захисникам та захисницям.

Але, на жаль, війна відкриває не лише позитивні, а й негативні риси характеру кожного. У наш час ще трапляються окремі громадяни, в тому числі й ті, що не проживають на території громади, які сіють паніку, дестабілізують та нагнітають ситуацію. Такі громадяни втратили відчуття часу і ще не усвідомили, що в країні війна і багато справ та планів розвитку громади довелося відкласти до нашої Перемоги. Зокрема, в умовах воєнного стану заборонено законодавством витрачати державні кошти на будівництво та ремонт доріг, інші капітальні видатки.

Але і в умовах війни міська рада постійно вишукує механізми, щоб господарським методом та з допомогою благодійників відремонтувати дахи в зруйнованих будинках, підсипати аварійні дороги тощо. Для покращення якості води відновили роботу свердловини, планується запустити ще дві свердловини та заплановано ще цілий комплекс робіт.

Тим, що у наших домогосподарствах є нині вода, світло, газ, ми живемо у спокійній обстановці і спимо у зручних ліжках, ми зобов’язані нашим військовим, які ціною власно життя і здоров’я стримують ворожу навалу. Тому сьогодні усі зусилля громади спрямовані на підтримку відважних українських захисників.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну депутати міської ради спрямували на потреби військових частин та формувань, які розташовані на території громади, понад шість мільйонів гривень. Також понад чотири мільйони гривень перерахували військовим частинам місцеві сільгоспвиробники. Ці кошти нині важливі для потреб Героїв, які стали на захист Вітчизни.

Цілодобово Калинівський міський голова підтримує телефонний зв'язок із командуванням військових частин, які дислокуються у Калинівській громаді та з тими, які  нині перебувають у зоні бойових дій, і, в разі потреби, оперативно спрямовуються всі зусилля на виконання прохань та потреб військових, також надається допомога мобілізованим землякам.

З початку повномасштабного вторгнення в Україну російського агресора Калинівська громада передала військовим п'ятнадцять автомобілів, понад двісті бронежилетів, тепловізори, човни, генератори, різне спецобладнання, продукти харчування, сотні комплектів формового одягу та взуття, засоби гігієни та інші необхідні для військових речі, які вишукували та придбали власним коштом та за допомогою благодійників.

Це повсякденна копітка праця, якою ніхто не хизується і не вихваляється, бо робиться вона не для того, щоб засвітитися зі своїми коментарями у соцмережах, а для реальної допомоги.

І ті, хто надають тоннами зерно для формування продуктового резерву, м'ясо та рибу для виготовлення консервів для військових, хто випікає солодощі та хліб для наших захисників, готує з любов’ю смачні страви, хто возить передачі на передову, своєю працею і реальною підтримкою, а не порожніми словами, доводять відданість Україні та повагу до українських Героїв. Їх фотознімки та  інформація про роботу на офіційному сайті та на сторінці міської ради — це не піар місцевої влади, а лише часточка тієї вдячності та поваги, на яку  заслуговують небайдужі до долі країни калинівчани.

Наша сила і міць у єдності й згуртованості. Калинівська міська рада готова до конструктивного діалогу та співпраці з кожним членом громади, який дійсно хоче допомагати громаді та нашим захисникам, тим, хто не розкидається непідтвердженими звинуваченнями та порожніми словами, а ділом доводить те, що він небайдужий житель Калинівської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних