Пошук

Громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Дата: 14.06.2022 10:24
Кількість переглядів: 255

Фото без описуЗ метою проведення громадського обговорення на офіційному сайті Калинівської міської ради за адресою: https://kalynivska-objednana-gromada.gov.ua/ оприлюднена заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території для будівництва автозаправного комплексу на території Калинівської міської ради Хмільницького району Вінницької області, за межами населеного пункту, що розроблений на підставі завдання на проєктування, рішення 12 сесії Калинівської міської ради 8 скликання від 22 вересня 2021 року № 2269 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва автозаправного комплексу на території Калинівської міської ради Хмільницького району Вінницької області».

Строк громадського обговорення заяви та термін подання зауважень і пропозицій становить не менше – 15 днів з дати оприлюднення даного повідомлення.

Контактна особа – Начальник відділу містобудування та архітектури Калинівської міської ради Хмільницького району Вінницької області Павлюченко Володимир Леонтійович, тел.: 04333-22709.

Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси: Калинівська міська рада: 22400, Вінницька область, Хмільницький район, м. Калинівка, вул. В. Нестерчука, 19; тел.: 04333-21902, 22709; e-mail: kalynivskaotg8@gmail.com.

Заява про обсяги 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь