Пошук

Калинівщина отримала гуманітарну допомогу від Вінницької птахофабрики

Дата: 10.06.2022 12:21
Кількість переглядів: 1546

Фото без описуНа звернення Калинівського міського голови до Вінницького Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Калинівщина отримала понад три тонни м’яса птиці для потреб громади.

Заморожену продукцію надала Вінницька птахофабрика її розподілили у Калинівській громаді для харчування вимушено переміщених осіб у пункті розміщення, що діє у Новій Греблі, та для приготування м’ясних консервів для українських захисників. А також понад 200 кілограмів птиці надали приватному підприємцю Владиславу Бартошу, який виготовляє кашу з м’ясом для військових.

-З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну працівники наших освітніх закладів активно допомагають та підтримують українських військових. Ось і цього разу м’ясні консерви виготовляють у ліцеях в Радівці, Черепашинцях, Калинівському №2 та у дитячих садках в Черепашинцях та Райках. У багатьох наших працівників зараз на війні рідні, друзі, знайомі, тому у свою працю ми вкладаємо усю душу. Мріємо про Перемогу і наближаємо її своєю допомогою хоробрим захисникам, - каже очільниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь