Пошук

На території Калинівської центральної районної лікарні встановили скриньку Довіри

Дата: 09.06.2022 11:50
Кількість переглядів: 1192

На території Калинівської центральної районної лікарні встановили скриньку Довіри.

-Ідея встановлення скриньки не була спонтанною. Якось, прийшовши на роботу, я помітила під підвіконням аркуш паперу. Це був «лист до психолога», якого написала від руки дівчинка-підліток. Текст був щирим та відвертим, адресат мав надію, що саме психолог знайде його. Дівчинка у свої 15 років не має з ким поділитися своєю втратою і тягарем, який вона не могла довго тримати в душі. А її слова: «....Написавши вам листа, мені вже стало легше»,  спонукали нас зробити скриньку Довіри, - розповідає психолог Кабінету допомоги молоді та підліткам «Клініка, дружня до молоді» Тетяна Гаврилюк.

Скринька довіри знаходиться при вході у Кабінет «Клініка, дружня до молоді» у третьому корпусі лікарні. Скористатися нею може кожен, хто має психологічну травму, проблеми з однолітками тощо. Листи можуть бути написані від руки чи надруковані на комп'ютері. Єдине прохання – наявність контактного номера телефону чи адреси для подальшого спілкування.

-Ще з 2018 року у нашій лікарні функціонує Кабінет медичної допомоги підліткам та молоді «Клініка, дружня до молоді», на базі якого працює мультидисциплінарна команда фахівців. Але часто підлітки не можуть наважитися прийти до спеціаліста. Їм набагато простіше скористатися скринькою Довіри та зберегти анонімність, - каже заступниця медичного директора з якості медичного обслуговування Калинівської ЦРЛ Людмила Яремчук. – Психолог або інший спеціаліст надасть необхідну допомогу – відповідь на лист телефоном або так само в листах. Ми обов'язково підтримаємо та допоможемо усім, хто цього потребує.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь