Пошук

У Радівці вже готують ліцей до нового навчального року

Дата: 02.06.2022 11:54
Кількість переглядів: 956

Фото без описуПрацівники Радівського ліцею щиро вірять у Перемогу України й у те, що у наступному навчальному році їх учні сядуть за шкільні парти. Тому часу даремно не гають, а взялися ремонтувати приміщення навчального закладу.

-Загалом ми запланували відремонтувати вісім класних кімнат, приміщення бібліотеки і спортивний зал. Найбільший за обсягами робіт був спортивний зал. Там ми замінили частину панелі, яку пошкодив грибок, та перефарбували весь зал. Також вже стовідсотково відремонтували дві класні кімнати початкової школи. Решта кабінетів – у процесі, - розповідає директорка навчального закладу Світлана Славінська. – Працюємо всі разом. Наш завгосп та техпрацівниці вже шпаклюють стіни, як справжні майстри. Велику допомогу надають батьки. Щиро вдячна усім за допомогу, фінансову підтримку та розуміння. Разом ми зробимо наш ліцей ще кращим і у новому навчальному році ми зустрічатимемо своїх учнів в оновлених сучасних класних кімнатах.

Власними силами, за підтримки батьків та колективу, у ліцеї вже відремонтували спортивний зал та дві кімнати початкової школи, а до початку навчального року освітяни завершать усі розпочаті ремонтні роботи.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь