Пошук

Розпочалась дев’яносто сьома доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 31.05.2022 09:26
Кількість переглядів: 486

Триває війна в Україні. На Харківському напрямку ворог активних дій не проводив. Обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Терни, Лозова, Протопопівка, Рудневе, Соколівка та інших.

На Слов’янському напрямку основні зусилля ворог зосереджує на утриманні зайнятих рубежів та маршрутів постачання, створенні умов для подальшого наступу. Здійснив обстріли цивільної інфраструктури.

На Донецькому напрямку противник здійснює вогневе ураження підрозділів наших військ із мінометів, ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню вздовж лінії зіткнення. Основні зусилля зосереджує на встановленні контролю над містом Сіверодонецьк. Активно застосовує засоби радіоелектронної боротьби.

На Сіверодонецькому напрямку ворог веде штурмові дії в районах населених пунктів Сіверськодонецьк та Тошківка, бойові дії тривають.

На Бахмутському напрямку ворог вів бойові та штурмові дії в районах населених пунктів Золоте, Комишуваха, Ниркове, Берестове, Покровське, Доломітне. Успіху не має, бойові дії тривають.

На тимчасово зайнятих територіях противник продовжує здійснювати протиправні дії стосовно громадян України.

За минулу добу ударна авіація Повітряних Сил завдала вогневих ударів по окремих підрозділах противника на території Харківщини, Донеччини, Луганщини та Херсонщини. Підрозділами зенітних ракетних військ на Одещині збито крилату ракету Х-22.

За минулу добу на Донецькому та Луганському напрямках українські захисники і захисниці відбили вісім атак ворога, знищили один танк, чотири артилерійських системи, п’ять бойових броньованих машин та два ворожих автомобілі. Підрозділи протиповітряної оборони збили крилату ракету Х-59МК.

На ранок 31 травня у Калинівській громаді залишається 1666 переселенець серед них 572 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 31 травня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,016 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь