Пошук

Як жителі Калинівської громади відзначили День вишиванки

Дата: 19.05.2022 16:10
Кількість переглядів: 1383

Фото без опису19 травня в Україні відзначають День вишиванки. Це особлива подія для українського народу. Жителі Калинівської громади активно долучилися до свята. Для когось Всесвітній день вишиванки став ще одним приводом одягнути вишиту сорочку, хтось згадав минулі роки та поділився знімками з архіву. У соцмережах з'явилися десятки фотознімків у вишиванках. Адже всі українці живуть із вірою у те, що у день нашої спільної Перемоги ми обов’язково одягнемо українські вишиті  сорочки.

Всесвітній день вишиванки - це свято, яке відзначають третього четверга травня. Його заснували у 2007 році.

Нині вишиванка все більше входить у буденне життя українців, її все частіше одягають наречені у день весілля, свідомі громадяни на державні свята, а сьогодні більшість українців вбралися у національний одяг на роботу.

З давніх-давен вишита сорочка виконувала роль потужного оберега і тепер знову перетворюється на те, чим була завжди для українців ? одягом, який зберігає пам’ять роду і генетичний код нації.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь