Пошук

Розпочалась вісімдесят п’ята доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню

Дата: 19.05.2022 10:00
Кількість переглядів: 454

Фото без описуПротивник не припиняє наступальних дій на території  України. Із артилерії та мінометів ворог здійснив обстріли населених пунктів у Чернігівській та Сумській областях, завдав ракетного удару по населеному пункту Десна. Продовжує спроби ведення повітряної розвідки за допомоги БпЛА на зазначеному напрямку.

На Харківському напрямку основні зусилля окупантів зосереджувалися на утриманні зайнятих рубежів, проведенні контратак з метою відновлення втрачених позицій.

На Південнобузькому напрямку загарбники активних бойових дій не проводили. Основні зусилля зосереджують на утриманні зайнятих рубежів. Ворог здійснював обстріли із мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Лимани, Пришиб, Трудолюбівка та Нововоронцовка.

За попередню добу підрозділи зенітних ракетних військ знищили один літак та крилату ракету. Ударна авіація Повітряних Сил завдала ударів по скупченню ворожої техніки, за попередніми даними знищено близько 20 одиниць броньованих машин, боєприпаси та особовий склад.

На Донецькому та Луганському напрямках минулої доби відбили шістнадцять атак ворога, знищили вісім танків, сімнадцять одиниць бойової броньованої техніки, чотири спеціальних броньованих автомобілі та шість звичайних автомобілів противника.

На ранок 19 травня у Калинівській громаді залишається 2014 переселенців серед них 680 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 19 травня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,015 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Сьогодні в Україні та по всьому світі відзначають День вишиванки. Для українця вишиванка – це не просто народний одяг. Це національна святиня, яка стала символом української сили, ознакою сміливості - сучасна зброя проти ворога, яка захищає душу та тіло українців. То ж вдягайте вишивану на свято та у будній день. Бережіть свою душу та тіло. Бажаю всім здоров’я. Нехай ворожі кулі минають наших Героїв. Всім нам перемоги над рашистською нечестю!

Калинівський міський голова Василь Поліщук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь