Пошук

Відбулась позачергова 22 сесія Калинівської міської ради

Дата: 16.05.2022 15:14
Кількість переглядів: 1206

Фото без описуТринадцятого травня відбулася 22 позачергова сесія Калинівської міської ради. Перед початком сесійного засідання усі присутні пом’янули хвилиною мовчання усіх загиблих захисників, які віддали своє життя за майбутнє України, та жертв рашистської навали.

Депутати Калинівської міської ради розглянули шістнадцять питань, серед яких були питання про передачу незавершених водогонів та свердловин комунальному підприємству «Калинівкаводоканал», а також поставили завдання підприємству в максимально короткий час ввести їх в експлуатацію, що дозволить забезпечити населення якісною питною водою,  про затвердження переліку соціальних послуг, які надає комунальна установа «Територіальний центр надання соціальних послуг» Калинівської міської ради  та ін.

Одним з актуальних питань, які розглянули депутати міської ради, було питання про відновлення роботи закладів освіти.

-До нас звертаються батьки дошкільнят з проханням відкрити хоча б чергові групи у дошкільних закладах. Зрозуміло, що в умовах війни ми не можемо гарантувати дітям стовідсоткового захисту від небезпеки, але залишати дітей під наглядом вихователів для батьків значно спокійніше, ніж самих удома, - зазначила очільниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман. – Ми відкриваємо шість дошкільних закладів – два у місті та чотири у селах громади. У першу чергу перевага надаватиметься батькам військовослужбовцям та тим, хто забезпечує життєдіяльність громади.

Черговий раз депутати міської ради спрямували кошти для фінансової підтримки  військових частин і формувань, які знаходяться на території громади. З початку війни Калинівська міська рада спрямувала на потреби військових чотири мільйона двісті п'ятдесят тисяч гривень.

 Також депутати проголосували за фінансову допомогу комунальним підприємствам громади. Ріст цін на пальне, заборгованість населення – головні причини фінансової неспроможності комунальних підприємств. Для того, щоб не підіймати ціни на комунальні послуги міська рада надає фінансову підтримку комунальним підприємствам. Мешканці громади також мають відповідально ставитися до своїх обов’язків і, в міру можливості, розраховуватися за комунальні послуги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь