Пошук

Розпочалась сімдесят сьома доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню

Дата: 11.05.2022 08:50
Кількість переглядів: 633

Фото без описуПротивник не припиняє наступальних дій у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької, Луганської та Херсонської областей та утримання сухопутного коридору між зазначеними територіями та окупованим Кримом.

Окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля, щоб не допустити просування наших військ у напрямку державного кордону України, здійснюють розвідку підрозділів Сил оборони на північ та північний схід від міста Харків. Але, всупереч усім їхнім старанням, українські військові відновили контроль над населеними пунктами Черкаські Тишки, Руські Тишки, Рубіжне та Байрак на Харківщині.

На Донецькому напрямку угруповання окупаційних продовжують наступальні дії з метою взяття під повний контроль міста Рубіжне, захоплення населених пунктів Лиман та Сєвєродонецьк.

Також ворог не припиняє штурмових дій на Лиманському, Сєвєродонецькому, Бахмутському, Авдієвському, Курахівському напрямках за підтримки підрозділів ствольної та реактивної артилерії.

В місті Маріуполь ворог блокує наші підрозділи у районі заводу “Азовсталь”. За підтримки вогню артилерії та танків проводить штурмові дії,  завдає ракетно-бомбові удари.

На Миколаївському напрямку ворог продовжує здійснювати обстріли позиції захисників і захисниць України.

За попередню добу підрозділи протиповітряної оборони Повітряних Сил та Сухопутних військ знешкодили чотири БпЛА типу “Орлан-10. Крім того, одна з бригад десантно-штурмових військ Збройних Сил України знищила один вертоліт Мі-24.

На території Донецької та Луганської областей захисники та захисниці України за минулу добу відбили дванадцять атак ворога, знищили дванадцять танків, чотири артилерійські системи, дев’ятнадцять одиниць бойової броньованої техніки, сім автомобілів та дві одиниці спеціальної інженерної техніки противника.

На ранок 11 травня у Калинівській громаді зареєструвалося 2892 переселенці серед них 888 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 11 травня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,017 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь