Пошук

У Корделівці завершили капітальний ремонт кабінету «Захисту України»

Дата: 10.05.2022 16:08
Кількість переглядів: 1229

Фото без описуВ опорному закладі загальної середньої освіти с.Корделівка завершили капітальний ремонт та облаштування кабінету «Захисту України». Ремонтні роботи тут розпочалися наприкінці 2021 року. Тоді міська рада виділила кошти на придбання будівельних матеріалів, меблів, дверей. Також замінили на енергоощадні сім вікон. А з початку нового року працівники навчального закладу власними силами приступили до ремонтних робіт.

Головними ініціаторами та виконавцями запланованих робіт були викладачі фізичного виховання та «Захисту України» Вадим Брик та Петро Власюк.

-Наші учні неодноразово ставали переможцями дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура», спортивних змагань. Ми виховували в них любов до України, розвивали фізично. Нині багато наших випускників і їх викладач Вадим Брик взяли в руки зброю, щоб захистити Україну. А ми продовжуємо їх справу, щоб після нашої спільної Перемоги нам не було соромно подивитися їм у вічі, - каже очільниця навчального закладу Оксана Смук.

Усі ідеї, які виношували освітяни, вдалося реалізувати у життя. Через війну не вдалося лише придбати оптичний тир. Але у Корделівці вірять в Перемогу й в те, що і тир у них таки з’явиться.

На черзі ще один кабінет «Олімпійської історії» капітальний ремонт якого також на завершальному етапі.

-Ми віримо, що обов'язково буде Перемога і наші учні знову сядуть за шкільні парти, тому намагаємося докласти всіх зусиль для того, щоб наша школа ставала тільки кращою, - продовжує Оксана Смук. - Дякую Калинівському міському голові, який підтримуває нас в реалізації наших задумів, усім колегам та небайдужим людям, які долучилися до роботи. Разом ми сила і разом ми здолаємо будь-які труднощі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь