Пошук

Громадське обговорення Детального плану території для будівництва автозаправного комплексу на території Калинівської міської ради

Дата: 12.05.2022 09:00
Кількість переглядів: 327

Фото без описуКалинівська міська рада повідомляє, що з метою визначення параметрів забудови земельних ділянок, на підставі Рішення 12 сесії Калинівської міської ради 8 скликання від 22 вересня 2021 року № 2269 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва автозаправного комплексу на території Калинівської міської ради Хмільницького району Вінницької області» розробляється та подається на громадське обговорення Детальний план території для будівництва автозаправного комплексу на території Калинівської міської ради Хмільницького району Вінницької області, за межами населеного пункту, у складі якого розроблені графічні та текстові матеріали, в тому числі розділ «Охорона навколишнього природного середовища» відповідно Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» являється звітом про стратегічну екологічну оцінку.

Площа території, що проектується – 1,0819 га. Замовник проекту – Калинівська міська рада. Розробник проєкту – ТОВ «АПЛАН» (23222, Вінницька область, Вінницький район, с. Якушинці, вул. Богдана Хмельницького, буд. 1, корп. Б).

Ознайомитись та надати протягом 30 днів відповідні пропозиції та рекомендації можна у приміщенні Калинівської міської ради (відповідальній посадовій особі замовника – начальнику відділу містобудування та архітектури Павлюченко Володимиру Леонтійовичу) та на офіційному веб-сайті Калинівської міської ради.

Громадські слухання щодо вказаного проекту шляхом презентації його основних матеріалів відбудуться 14 червня 2021 року о 10.00 год. у приміщенні Калинівської міської ради за адресою: м. Калинівка, вул. В. Нестерчука, 19.

Детальний план території для будівництва автозаправного комплексу на території Калинівської міської ради Хмільницького району Вінницької області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь