Пошук

«Жителі Калинівської громади схиляють голови в жалобі в пам'ять про загиблих у Краматорську»: Звернення Калинівського міського голови

Дата: 09.04.2022 08:52
Кількість переглядів: 632

Минула доба вписала в історію України ще одну криваву сторінку - під час евакуації населення із Краматорська рашисти здійснили ракетний обстріл залізничного вокзалу, на якому перебували тисячі мирних жителів. За останніми повідомленнями, у результаті обстрілу загинуло 52 людей, 109 – поранені. Жителі Калинівської громади схиляють голови у жалобі в пам'ять про загиблих. Кров безневинно убитих українців впаде неминучим прокляттям на голови їх катів. Світла пам'ять загиблим! Смерть ворогам!

На Калинівщині минула доба пройшла без надзвичайних випадків.

На ранок 9 квітня у Калинівській громаді зареєструвалося 1984 переселенці, серед них 655 дітей. Кількість переселенців зі Сходу продовжує зростати, тому прохання до жителів громади, які мають можливість прийняти у себе вимушено переміщених осіб, звернутися у міську раду або ж зателефонувати на «гарячу лінію» міської ради – (04333) 4-04-24. Усі переселенці, які приїхали у Калинівську громаду, повинні зареєструватися за місцем проживання: у старостинських округах або Центрі надання адміністративної допомоги, щоб отримати грошову допомогу. Продовжує працювати центр надання гуманітарної допомоги, який знаходиться у Центрі культури та дозвілля (будинку культури)

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 9 квітня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,014 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь