Пошук

Депутати Калинівської міської ради згуртовуються заради підтримки українських військових

Дата: 07.04.2022 12:35
Кількість переглядів: 1371

Фото без описуЧерговий важливий для українських військових вантаж відвезли у зону бойових дій депутати Калинівської міської ради Станіслав Андрійчук, Сергій Тишко, Петро Крикливий та Олександр Носов. З початку війни депутати міської ради активно допомагають українським захисникам. От і цього разу відвезли такі необхідні генератори, продукти харчування, гостинці від рідних.

-Ми звикли працювати в одній команді і коли міський голова озвучує нам ті потреби чи проблеми, які виникають, не гаємо часу на балачки та розв'язуємо ці питання. Також у формуванні допомоги нам допомогли Анатолій Пачевський та Василь Кривенко, - розповідає депутат Калинівської міської ради Станіслав Андрійчук. – Після поїздки у зону бойових дій ти повністю змінюєш свій світогляд, бо усвідомлюєш, що ми тут живемо в нормальних умовах, для нас тут майже нічого не змінилося у побуті, а там пустка і руїна. Ворог не щадить ні наших міст і сіл, ні наших людей.

Усього за лічені дні калинівські депутати придбали вісім генераторів, надали м'ясо, з яких сільські господині приготували м’ясні консерви, закупили необхідні речі й самі зголосилися відвести гостинець українським захисникам.

-І до війни наші депутати займали активну громадянську позицію, вони завжди підтримували та допомагали змінювати  Калинівську громаду - ремонтували заклади бюджетної сфери, надавали допомогу у будівництві доріг та водогонів, сприяли розвитку своїх населених пунктів, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. - І з перших днів війни вони поруч, на них можна покластися у розв'язанні будь-якої проблеми, їх можна попросити про допомогу, бо ти впевнений, що вони ніколи не відмовлять. Я пишаюся своєю командою.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних