Пошук

Депутати Калинівської міської ради згуртовуються заради підтримки українських військових

Дата: 07.04.2022 12:35
Кількість переглядів: 1312

Фото без описуЧерговий важливий для українських військових вантаж відвезли у зону бойових дій депутати Калинівської міської ради Станіслав Андрійчук, Сергій Тишко, Петро Крикливий та Олександр Носов. З початку війни депутати міської ради активно допомагають українським захисникам. От і цього разу відвезли такі необхідні генератори, продукти харчування, гостинці від рідних.

-Ми звикли працювати в одній команді і коли міський голова озвучує нам ті потреби чи проблеми, які виникають, не гаємо часу на балачки та розв'язуємо ці питання. Також у формуванні допомоги нам допомогли Анатолій Пачевський та Василь Кривенко, - розповідає депутат Калинівської міської ради Станіслав Андрійчук. – Після поїздки у зону бойових дій ти повністю змінюєш свій світогляд, бо усвідомлюєш, що ми тут живемо в нормальних умовах, для нас тут майже нічого не змінилося у побуті, а там пустка і руїна. Ворог не щадить ні наших міст і сіл, ні наших людей.

Усього за лічені дні калинівські депутати придбали вісім генераторів, надали м'ясо, з яких сільські господині приготували м’ясні консерви, закупили необхідні речі й самі зголосилися відвести гостинець українським захисникам.

-І до війни наші депутати займали активну громадянську позицію, вони завжди підтримували та допомагали змінювати  Калинівську громаду - ремонтували заклади бюджетної сфери, надавали допомогу у будівництві доріг та водогонів, сприяли розвитку своїх населених пунктів, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. - І з перших днів війни вони поруч, на них можна покластися у розв'язанні будь-якої проблеми, їх можна попросити про допомогу, бо ти впевнений, що вони ніколи не відмовлять. Я пишаюся своєю командою.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь