Пошук

«Калинівська громада прийняла майже дві тисячі переселенців»: Звернення Калинівського міського голови

Дата: 06.04.2022 09:36
Кількість переглядів: 653

Фото без описуРосійська орда продовжує вести повномасштабну збройну агресію проти нашої Держави. Основні зусилля ворог зосереджує на підготовці до наступальної операції, метою якої є встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей.

Проте, наші хоробрі захисники та захисниці продовжують героїчно тримати оборону та звільняти українську землю від окупантів. У результаті наступальних дій Збройних Сил України, ворог втратив контроль над населеними пунктами Добрянка, Нововознесенське і Трудолюбівка. Тривають бої у районі населеного пункту Олександрівка.

Угрупованням Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу було знищено 8 крилатих ракет. Авіація Повітряних Сил продовжувала підтримання дій наземних військ Сил оборони та завдавала повітряних ударів по військах окупантів.

На сорок другу добу війни на території Калинівської громади зареєструвалося 1957 переселенців, які змушені були залишити свої домівки через віроломний напад російських орків на Україну. Серед них 634 дитини. Сто двадцять вісім дітей вже проходять онлайн навчання  в навчальних закладах громади. У Центрі культури та дозвілля (будинок культури) продовжують надавати гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб. У старостинських округах та Центрі надання адміністративних послуг міської ради також продовжується реєстрація переселенців, що дасть можливість людям отримувати допомогу від держави.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 6 квітня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,013 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Ми вистоїмо, переможемо і заживемо мирним щасливим життям! Все буде Україна!

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь