Пошук

«За минулу добу у громаді сталося шість пожеж в екосистемі»: Звернення Калинівського міського голови

Дата: 29.03.2022 09:43
Кількість переглядів: 1215

Фото без описуТридцять четверта доба війни в Україні розпочалася для жителів громади з неприємних новин. За минулу добу у громаді сталося шість пожеж в екосистемі на загальній площі 13 гектарів. Калинівські пожежники виїжджали на пожежі тричі у Калинівку, а також у Павлівку, Мізяків та Сальник. Великими зусиллями вогнеборців та місцевих жителів вогнища вдалося локалізувати. Встановлюються причини пожеж, але вже нині зрозуміло, що основна причина – людська недбалість.

Вкотре закликаю жителів громади не палити суху траву, дотримуватися правил пожежної безпеки при користуванні відкритим вогнем в тому числі при курінні цигарок. Ваша необережність може коштувати людям життя. Нагадаю, що у період воєнного стану такі дії розцінюються як диверсія і караються позбавленням волі. На паліїв трави очікує суворе покарання. На даний час вже двох жителів Калинівщини притягнули до адміністративної відповідальності за випалювання сухої рослинності.

Калинівська громада живе в умовах воєнного стану, усі служби та комунальні підприємства працюють у посиленому режимі. Продовжуються весняно-польові роботи, упорядкування території міста та сіл.

На ранок 29 березня у Калинівській громаді перебуває 1648 переселенців, серед них 520 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 28 березня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,017 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Бережіть себе і своїх рідних. Спільною працею, щирими молитвами та щедрою підтримкою наших захисників ми наближаємо ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ! Слава Україні!

Калинівський міський голова Василь Поліщук

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь