Пошук

«Рашисти знову випустили шість крилатих ракет по Вінниці»: Звернення Калинівського міського голови

Дата: 26.03.2022 09:07
Кількість переглядів: 2843

Фото без описуДвадцять п’ятого березня російські окупанти знову завдали ракетного удару по Вінниці. Частину ракет збила повітряна оборона. Решта – влучили у споруди військової частини у Вінниці. На щастя, людських жертв немає. Ворог продовжує завдавати повітряних ударів нашим містам і селам. Тому прохання до жителів громади, не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Залишайтеся в укриттях, не залишайте без нагляду дітей.

Сьогодні, 26 березня, - день Національної гвардії України. І нині наші калинівські нацгвардійці разом зі своїми побратимами героїчно захищають Україну. Вкотре вони демонструють свій патріотизм, відданість присязі та українському народові.

Вітаю наших мужніх синів та доньок. Ви – гордість нашої громади. Дякуємо за ваші самопожертву та героїзм і обіцяємо, що завжди будемо надійним тилом для всіх вас. Повертайтеся додому з Перемогою, живими та неушкодженими.

За минулу добу на території громади не зареєстровано випадків порушення правопорядку та кримінальних злочинів.

На ранок 26 березня у Калинівській громаді перебуває 1506 переселенців, серед них 481 дитина. У Центрі культури та дозвілля (колишній будинок культури) продовжують надавати гуманітарну допомогу для переселенців із зони бойових дій – продукти харчування, одяг, взуття, засоби гігієни.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 26 березня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,011МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Мирної, спокійної суботи всім вам. Нехай якнайшвидше на весь світ пролунає довгоочікуване: "УКРАЇНА ПЕРЕМОГЛА! СЛАВА УКРАЇНІ!"

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь