Пошук

Калинівський міський голова в черговий раз відвідав наших захисників у зоні бойових дій

Дата: 24.03.2022 11:56
Кількість переглядів: 2661

Фото без опису«Вклоняємось захисникам України! Дякуємо за наш спокій, за честь, за гідність кращим синам і дочкам, за те, що бережете неньку Україну від ворога! За те, що ви мужньо та героїчно бороните нашу Вітчизну. То ж висловлюємо вам слова щирої подяки та бажаємо міцного здоров’я, щастя та добробуту вам і вашим родинам! Слава Україні!» - такими слова звернулися до українських захисників працівники ліцею с.Писарівка, які приготували для них  різні смаколики та жовто-блакитні ангелочки, які оберігатимуть Героїв від небезпеки.

23 березня Калинівський міський голова Василь Поліщук  відвідав  наших нацгвардійців, які нині боронять від рашистів Україну, та передав  гостинці та речі, які їм стануть у нагоді.

Разом із міським головою калинівських нацгвардійців  відвідав депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук. Як лікар-хірург він ознайомився з потребами військових та передав їм жарознижуючі, протизастудні препарати та медичні засоби першої необхідності.

-Наші захисники передають жителям Калинівщини щирі вітання, дякують за підтримку та допомогу, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Їх дух не зламати ворогові, кожен наш захисник віддано виконує свій обов’язок. Там, на передовій, вони захищають нас з вами і наш обов’язок шанувати їх, допомагати їм та ніколи не забувати про те, що вони нині роблять для всіх нас.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь