Пошук

«Місяць незламності»: Звернення Калинівського міського голови

Дата: 24.03.2022 09:39
Кількість переглядів: 631

24 лютого російські окупанти напали на вільну Україну. Місяць український народ мужньо захищає нашу незалежність, волю та свободу. Тисячі людських жертв, зруйновані міста та села – такою важкою ціною дається нам свобода. Але наші захисники та захисниці не здають своїх позицій. Ми нищили, нищимо і будемо нищити окупантів. Перемога за нами!

І в цій омріяній Перемозі є й часточка нашої допомоги, нашої підтримки та наших молитов. Калинівська громада продовжує допомагати військовим та по можливості виконувати їх замовлення. Ми харчуємо військових та бійців тероборони, які дислокуються на території Калинівщини. Десятки тонн продуктів харчування від жителів Калинівської громади надійшли у міста, де тривають бойові дії.

Своєю працею, своєю благодійною допомогою, добрими справами ми всі разом наближаємо нашу Перемогу.
Я пишаюся нашими працьовитими та відповідальними земляками, які продовжують виходити на роботу та підтримувати економіку держави, нашими аграріями, які працюють цілодобово, щоб вчасно провести весняно-польові роботи та забезпечити гарний врожай, нашими трудівницями, які щодня готують їжу для захисників, печуть, роблять консерви, усіма жителями громади, які вийшли на весняну толоку та роблять свої села та місто ще кращими та привабливішими. Низький уклін усім вам і кожному.

У Калинівській громаді минула доба пройшла без надзвичайних ситуацій. На ранок 24 березня у Калинівській громаді перебуває 1468 переселенців, серед них 456 дітей. Кожен переселенець може звернутися у Центр культури і дозвілля (будинок культури) та отримати необхідну гуманітарну допомогу.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 24 березня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,014 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Тримаймося, єднаймося, бо тільки разом ми сила, тільки разом нас не здолати! Слава Україні!

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь