Пошук

Калинівський міський голова провів робочу нараду із керівниками комунальних підприємств громади

Дата: 26.02.2022 09:43
Кількість переглядів: 1780

Двадцять шостого лютого Калинівський міський голова провів робочу нараду із керівниками комунальних підприємств, які забезпечують життєдіяльність громади.

-В Україні війна, але ми повинні забезпечити нормальні умови життя для жителів громади – вчасно вивозити сміття із майданчиків у Калинівці та із сіл громади, забезпечити постачання води тощо, - звернувся до присутніх Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Ніч пройшла спокійно, але ми не можемо передбачити наступні дії ворога, тому потрібно бути готовим до всього. Працівники водоканалу мають перевірити стан криниць у Калинівці, адже у разі відключення світла ми не зможемо подавати воду у будинки та не будуть працювати свердловини. Під час роботи комунальних служб звертати увагу та виявляти можливі сигнальні знаки чи пристосування, які залишають диверсанти для ворога.

Рішенням Калинівського міського голови усі бюджетні заклади, які знаходяться на території старостинських округів, переходять в оперативне підпорядкування виконуючих обов’язки старостів.

Штаб керування під керівництвом Калинівського міського голови Василя Поліщука працює у Калинівській міській раді цілодобово. Телефон гарячої лінії – 4-04-24. Дзвінки приймаються цілодобово.

Прохання до всіх жителів Калинівки зробити запаси води, запастися свічками чи іншими приладами для освітлення приміщення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь