Пошук

Змінився графік роботи пункту обслуговування населення, де калинівчани можуть укласти договір про вивезення твердих побутових відходів

Дата: 17.02.2022 12:11
Кількість переглядів: 756

Враховуючи побажання мешканців Калинівської громади, працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» змінили графік роботи пункту обслуговування населення, де можна укласти договір про вивезення твердих побутових відходів.

До 31 березня пункт обслуговування працюватиме з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 18.00. Та у суботу з 9.00 до 12.00 (без обідньої перерви).

Телефони для довідок: (067) 302-15-05, (067) 391- 59 – 19, 2–15–55.

- У Законі України «Про відходи» чітко зазначається, що «Власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів, земельних ділянок укладають договори з юридичною особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення побутових відходів, здійснюють оплату таких послуг та забезпечують роздільне збирання твердих побутових відходів». Тому кожен мешканець громади зобов'язаний укласти договори про вивезення та утилізацію твердих побутових відходів із нашим підприємством, - каже директор комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» Михайло Долюк. – На даний час договори про вивіз сміття уклали шістдесят відсотків мешканців громади. Налагоджується робота і з вивезенням твердих побутових відходів і в старостинських округах. Разом із виконуючими обов’язки старостів погоджується графік вивезення сміття та формуються маршрути. Прохання до всіх мешканців громади бути сумлінними жителями громади та укласти договір на вивезення твердих побутових відходів з комунальним підприємством. Не перетворюйте свої населені пункти у смітники.

Як повідомив Калинівський міський голова Василь Поліщук, для покращення благоустрою населених пунктів громади міська рада запланувала на 2022 рік купівлю ще одного сміттєвоза та іншої техніки для вивезення твердих побутових відходів. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь