Пошук

Калинівські пожежники навчали працівників «Затишку» у Новій Греблі як боротися із вогнем

Дата: 03.02.2022 15:16
Кількість переглядів: 731

Фото без описуПрацівники 19 державної пожежно-рятувальної частини міста Калинівки провели інструктаж з питань пожежної безпеки з працівниками стаціонарного відділення «Затишок», що у Новій Греблі. Заступник начальника частини Ігор Курманський та провідний інспектор Андрій Клімішин не лише ознайомили присутніх із вимогами пожежної безпеки, а й провели практичне заняття, на якому кожен з дев’ятнадцяти працівників за допомогою вогнегасника гасив вогонь.

-Одна справа прослухати лекцію і зовсім інша – це взяти в руки вогнегасник і почати гасити вогонь. Якщо людина ніколи цього не робила, то в екстремальних умовах вона й не зможе цього зробити. Тому ми вирішили закріпити знання наших працівників на практиці, - розповідає очільниця територіального центру Наталя Бачинська. – На території нашого закладу ми запалили вогнище і кожен працівник міг повправлятися з вогнегасником та погасити вогонь.

На жаль, в Україні трапляються пожежі у будинках для одиноких літніх людей. Останній випадок стався наприкінці січня у Харкові. У переобладнаному під центр для людей літнього віку житловому будинку спалахнула пожежа, в результаті якої загинуло 15 літніх людей та п'ятеро постраждали. Тому працівники стаціонарного відділення «Затишок» не втрачають пильності та виявили бажання не лише прослухати лекцію про правила пожежної безпеки, а й спробувати власні сили у боротьбі з вогнем.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь