Пошук

Нові внутрішні вбиральні, відремонтований коридор: у ліцеї№2 м.Калинівки тривають ремонтні роботи

Дата: 03.02.2022 15:08
Кількість переглядів: 938

Фото без описуПопри зимову пору року, у початковій школі ліцею №2 м.Калинівки – спекотно. Адже тут у повному розпалі ремонтні роботи. Як тільки працівники будівельних бригад закінчили облаштовувати внутрішні вбиральні, так відразу ж взялися до нових робіт.

-Облаштування внутрішніх вбиралень початкової школи нашого ліцею було нагальною потребою, а не тільки вимогою Санітарного регламенту. Необхідно було не тільки створити комфортні щодо етики гігієни умови для дітей, а й провести повну заміну системи водовідведення, яка вийшла з ладу і протікала. Такі масштабні роботи важко виконати швидко, тому ремонт внутрішніх вбиралень початкової школи вимагав значних і людських, і фінансових, і часових ресурсів, - каже директорка навчального закладу Світлана Гетьман. - Колектив, батьки і, головне, учні ліцею щиро вдячні всім, хто долучився до цієї доброї справи – міській раді, приватному підприємцю Роману Вовку, керівнику комунального підприємства Віталію Шатову, батькам, працівникам школи, а також залученим майстрам будівельної справи за те, що сьогодні в закладі готові до функціонування дві нові, сучасні вбиральні, з якісним ремонтом, новою сучасною сантехнікою, бойлерами для теплої води, сушками для рук, металопластиковими конструкціями.

Натхнені такими змінами працівники ліцею вирішили самотужки зробити ще й ремонт вбиральні для персоналу. Тому ремонтні роботи у початковій школі ліцею №2 продовжилися.

У внутрішніх вбиральнях на першому поверсі початкової школи встановлюють гіпсокартоні стелі, шпаклюють стіни, встановлюють нові умивальники, бойлери, сушки, відбувся тендер на виготовлення металопластикових дверей та туалетних перегородок.

Окрім цього, у навчальному закладі також оновлюють коридор та сходові марші й майданчики, встановлюють нові двері.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних