Пошук

Калинівський міський голова відвідав військову частину 3028, яка дислокується у Калинівці

Дата: 02.02.2022 16:06
Кількість переглядів: 1371

Фото без описуДругого лютого Калинівський міський голова Василь Поліщук з робочим візитом відвідав військову частину 3028 Національної гвардії України, яка дислокується у Калинівці. Під час зустрічі командир частини полковник Богдан Вакулко ознайомив міського голову з результатами проведених робіт, з побутовими умовами військовослужбовців та разом вони обговорили план перспективного розвитку й розбудови військової частини на 2022 рік.

За словами Богдана Вакулка, на 2022 рік запланована реконструкція приміщень казарм для військових, а також упорядкування території частини. У свою чергу міський голова пообіцяв командиру підтримку та допомогу міської ради у проведенні ремонтних робіт.

-Ми завжди пишалися і пишаємося тим, що на території нашої громади дислокується військова частина 3028, яка є взірцем порядку, честі та мужності. Тому ми ніколи не стояли осторонь проблем військових – допомагали у ремонті їдальні, будівництві каплички, лазні та у розв'язання інших проблем, які виникали у наших нацгвардійців. І тепер, коли в країні напружена ситуація, ми маємо підтримати наших захисників. Тому ми сприятимемо та допомагатимемо у запланованих ремонтних роботах. На останній сесії міської ради на потреби військової частини 3028 виділили триста п'ятдесят тисяч гривень. На наступній сесії також плануємо фінансувати потреби наших захисників, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

25 лютого 2021 року на 4 сесії 8 скликання Калинівської міської ради депутати затвердили Комплексну оборонно-правоохоронну програму Калинівської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки, яка спрямована на удосконалення територіальної оборони, забезпечення відповідних умов для розміщення військовослужбовців частини № 3028, створення належних житлово-побутових умов несення служби та організації побуту військової частини, приведення до відповідних умов місць зберігання зброї та боєприпасів. Відповідно до цієї програми у 2021 році з бюджету міської ради виділяли кошти на покращення матеріально-технічної бази військової частини 3028 та інших військових частин, які дислокуються на території Калинівської міської територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото Миколи Коваля


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь