Пошук

У Калинівській громаді планують відкрити відділення служби «Соціальне таксі»

Дата: 26.01.2022 09:53
Кількість переглядів: 1210

Фото без описуНа 18 позачерговій сесії Калинівської міської ради, яка відбулася 21 січня, депутати прийняли рішення про відкриття відділення служби «Соціальне таксі», яке діятиме при Територіальному центрі надання соціальних послуг.

-Це перший крок до створення у громаді служби «Соціальне таксі», - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Наступним кроком буде подання заявки у Міністерство соціальної політики України на придбання спеціальної техніки. Міська рада співфінансуватиме купівлю транспорту для перевезення людей з особливими потребами. У нашій громаді проживає чотириста жителів, які пересуваються на інвалідних візочках, серед них сто дев’ять дітей. Саме для них працюватиме «Соціальне таксі», яке допомагатиме людям з особливими потребами дістатися до потрібного місця та значно полегшить їх життя.

«Соціальне таксі» є одним із видів соціальних послуг, які надаватимуться Територіальним центром соціального обслуговування. Основною метою надання послуги «Соціальне таксі» є поліпшення соціального обслуговування осіб похилого віку, осіб із інвалідністю І-ІІ групи, які не можуть самостійно пересуватись або пересуваються за допомогою палиць, милиць, інвалідних візків, та дітей з інвалідністю внаслідок захворювання опорно-рухового апарату.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь