Пошук

Депутати Калинівської міської ради спрямували 800 тисяч гривень на купівлю нової постільної білизни для дитячих садків міста

Дата: 21.01.2022 16:44
Кількість переглядів: 1195

Фото без описуНа 18 позачерговій сесії Калинівської міської ради депутати спрямували 800 тисяч гривень на придбання постільної білизни для усіх дошкільних закладів міста. За бюджетні кошти планують закупити рушники, покривала, подушки, ковдри, матраци, наматрацники, постільну білизну та халати для персоналу. Ще 200 тисяч гривень виділили на заміну меблів у дитячому садочку №1 м.Калинівки.

-Коли я відвідав дитячі садки міста, то був дуже неприємно здивований тим, що побачив. Впродовж десятиліть для них ніхто не купував меблі, постільну білизну. Не можна навіть порівняти матеріальну базу сільських та міських дитячих садків. Тому ми прийняли рішення почати із заміни постільної білизни у дошкільних закладах. Й дитячий садок №1 буде першим, де ми повністю замінимо меблі. Надалі заміна меблів та покращення благоустрою відбудуться у всіх дошкільних закладах міста. Діти - це наше майбутнє і ми маємо створити для них належні умови, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Депутати Калинівської міської ради завжди задовольняють потреби дошкільних закладів громади. За бюджетні кошти торік придбали столи виробничі, бензопилку, дві пральні машини, принтер для дошкільного закладу №1 Калинівки, дві пісочниці, посуд, порохотяг, електричний котел для дошкільного закладу №2 Калинівки, меблі, витяжку, газову плиту, твердопаливний котел для дошкільного закладу №3 Калинівки, порохотяг, бензопилу, електром'ясорубку, праску, бактерицидний опромінювач для дошкільного закладу №4 Калинівки, ворота металеві, постільну тканину, меблі, карусель, гойдалку, альтанку для дошкільного закладу №5 Калинівки, принтер, меблі, бензопилу, праску, чотири опромінювачі бактерицидні, котел електричний для дошкільного закладу №6 Калинівки, меблі, машинку для перероблення овочів для дошкільного закладу №7 Калинівки, електропилку, наматрацники для дошкільного закладу с.Корделівки, мотокосу для дошкільного закладу Черепашинець, бензотріметра для дошкільного закладу Глинська, бензотріметра, будівельні матеріали, шпалери, порохотяг, морозильну камеру для дошкільного закладу Радівки, електром'ясорубку, бойлер, наматрацники для дошкільного закладу Бережан, лінолеум, будівельні матеріали для дошкільного закладу Павлівки, порохотяг, бактеріологічні лампи для дошкільного закладу Дружелюбівки, мотокосу для дошкільного закладу Райок, бензокосу для дошкільного закладу Нової Греблі, пральну машину для дошкільного закладу Уладівського, електропіч, газову плиту для дошкільного закладу Нападівки.

Так виглядають сільськ дошкільні заклади Калинівської громади

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь