Пошук

У Калинівській лікарні завершили монтаж обладнання кріогенної місткості для рідкого кисню

Дата: 20.01.2022 11:47
Кількість переглядів: 1179

Двадцятого січня у Калинівській центральній районній лікарні завершили монтаж обладнання кріогенної місткості для рідкого кисню. Перші 5 тонн рідкого кисню вже завезли у медичний заклад.

-Міська рада долучилася до реалізації державного проєкту - фінансувала виготовлення проєктно-кошторисної документації та підготовку майданчика для встановлення місткості. Вже завезли кисень і сьогодні хворі, які перебувають у лікарні і потребують кисневої підтримки, зможуть його отримати, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Але ми допомагаємо медичному закладу вирішувати не лише питання, які виникають у зв’язку з епідемією коронавірусу, а й намагаємося покращити роботу медичного закладу в цілому. Як тільки розвесниться, ми розпочнемо капітальний ремонт кардіологічного відділення та завершимо ремонт фасаду інфекційного відділення.

Придбання кріогенної місткості для рідкого кисню дозволить значно здешевити вартість кисню, який використовують у лікарні для допомоги хворим на коронавірус, під час операційного втручання та для важкохворих, які перебувають у реанімаційному відділенні, а також зменшить навантаження на працівників, яким доводилося доставляти балони з киснем у відділення, та забезпечить стабільну подачу кисню.

За словами директора Калинівської центральної районної лікарні Владислава Головащенка, нині знову спостерігається ріст захворюваності на коронавірус. На двадцяте січня кисневої підтримки у лікарні потребують двадцять вісім хворих на COVID-19, а також хворі реанімаційного відділення. П’ять тонн рідкого кисню еквівалентні 600 балонам газоподібного кисню, що при теперішній кількості хворих на ковід, які проходять лікування у лікарні, вистачить на місяць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь