Пошук

Представники міської ради привітали із 90 річним ювілеєм двох жителів громади

Дата: 11.01.2022 10:54
Кількість переглядів: 721

Фото без описуНовий 2022 рік розпочався із приємних подій – на початку січня 90 років виповнилося двом жителям громади – Антону Івановичу Витковському з Калинівки та Ніні Львівні Куляс, яка мешкає у Лісовій Лисіївці.  За дорученням Калинівського міського голови Василя Поліщука представники міської ради привітали ювілярів та побажали довгих років життя.

Антон Іванович Витковський свій ювілейний день народження святкував у перший день Різдва Христового, 7 січня. Рідні та друзі зібралися за святковим столом, щоб привітати ювіляра, приймав ювіляр привітання та подарунки і від представників міської ради.

Головним секретом свого довголіття Антон Іванович вважає працю. Каже, що немає такого дня, коли б він просто відпочивав. Тому має своє правило у житті, що кожен шматок хліба він має заробити працею.

Результати праці ювіляра видно скрізь – це і будинок, який із покійною дружиною зводили власними силами та працею,  і усі меблі, які вмілий столяр також виготовив власними руками.

І в дев’яносто років чоловік не сидить без діла, а самотужки порається по господарству, обходиться без сторонньої допомоги.

Фото без описуФото без опису

Зі святковими вітаннями та подарунками від міської ради очільниця територіального центру Наталя Бачинська та виконуюча обов’язки старости Лісоволисіївського старостинського округу Людмила Кучерук завітали в оселю Ніни Львівни Куляс, яка 10 січня святкувала ювілейний день народження.

Нелегке життя випало на долю ювілярки. Жінка й досі пам’ятає голодні роки, коли сім’я їла бур’яни і так рятувалася від голодної смерті.

Потім була важка праця у колгоспі, де Ніна Львівна пропрацювала тридцять вісім років дояркою, ще десять років – санітаркою у лікарні.

Виростила та виховала ювілярка двох діток, має двох онуків, трьох правнуків, які нині дбають про свою берегиню роду.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь