Пошук

Долю будівлі початкової школи по вулиці Івана Мазепи вже вирішили

Дата: 10.01.2022 15:02
Кількість переглядів: 1698

Фото без описуНа 17 черговій сесії Калинівської міської ради, яка відбулася 22 грудня 2021 року, депутати міської прийняли рішення Про списання приміщення початкової школи за адресою: м.Калинівка, вул.І.Мазепи, 27.

На початку грудня  2021 року приватне підприємство «Ресфедер» провело незалежне обстеження та визначення технічного стану будівельних конструкцій будівлі початкової школи по вулиці Івана Мазепи, 27 в місті Калинівці.

«Під час технічного обстеження на предмет визначення можливості або неможливості надійної та безпечної експлуатації були оглянуті несучі та огороджуючі конструкції будівлі початкової школи та встановлено неготовність до нормальної експлуатації. За результатами проведеного обстеження будівля перебуває в аварійному стані, що показує неможливість гарантування цілісності конструкції і забезпечення подальшої безпечної експлуатації» - йдеться в технічному звіті №0316.

Також експерти рекомендували виключити перебування людей в зоні даного об’єкта через можливе обвалення та вжити заходів, які унеможливлюють обвалення даного об’єкта.

За результатами технічного обстеження будівлі колишньої школи депутати міської ради прийняли рішення про списання та демонтаж будівлі, після чого земельна ділянка буде виставлена на аукціон.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь