Пошук

У Дружному розчистили село від аварійних дерев та заготовили дрова для дитячого садка у Новій Греблі

Дата: 05.01.2022 15:38
Кількість переглядів: 1012

Фото без описуНовий 2022 рік у Дружненському старостинському окрузі розпочали з гарних справ. 5 січня тут повирізали аварійні дерева та заготовили дрова для опалення дитячого садка у Новій Греблі.

-У нашому старостинському окрузі росли дерева, які перебували в аварійному стані. Від них вже не було користі, а лише загроза. Особливо небезпечно було проходити біля таких дерев, нахилених гілок у вітряну погоду, - розповідає виконуюча обов’язки старости Дружненського старостинського округу Наталя Дудник. - Ми отримали дозвіл на порізку аварійних дерев біля свердловини, церкви, дерев, які нахилилися на проїжджу частину по вулиці Першотравневій. На 2022 рік запланували ремонт нашого будинку культури. Ми почали вже готуватися до ремонтних робіт та зачистили територію біля будинку культури.

У порізці дерев жителям старостинського округу допомогли працівники комунальних підприємств «Благоустрій міста Калинівка» та «Господар». Працівники комунальних підприємств не лише розчистили село від аварійних дерев, а й заготовили три причепи дров, які передали для опалення дитячого садка у Новій Греблі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь